Over

Kinderboerderij de Kraal in het Kralingse bos

Kinderboerderij de Kraal in het Kralingse bos

Kinderboerderij de Kraal is een prachtig, in het Kralingse bos gelegen, gemeentelijke kinderboerderij. Centraal op de kinderboerderij staan drie karakteristieke huisjes met een rieten dak, die onderdak bieden aan verschillende dieren en een kleinschalige horeca. Deze gebouwtjes staan rondom een pleintje dat dienst doet als terras. Aan die opstelling heeft de kinderboerderij de naam ‘’De Kraal’’ te danken.

De toegang is gratis en er wordt regelmatig een activiteit voor de jonge bezoekers georganiseerd, zoals het Schaapscheerfeest, Paasactiviteit en een Kerstactiviteit. Er komen relatief veel bezoekers (zo’n 150.000 per jaar), die de kinderboerderij als knus en authentiek ervaren. De aantrekkelijkheid van een kinderboerderij vindt men vooral de combinatie educatief en leuk (spelen en doen).

Bereikbaarheid

Bus:
Vanaf Rotterdam CS, bus 38 naar de ingang bij de Bosdreef (+/- 20 minuten). Bus 36 stopt ten noorden van het bos (+/- 15 minuten lopen).

Tram:
Lijn 7, uitstappen op de Vietlaan (+/- 10 minuten lopen).

Metro:
Halte Kralingse Zoom (+/- 15 minuten lopen).

bron: Gemeente Rotterdam

Keurmerken

Onze kinderboerderij voldoet, net zoals andere bedrijven, aan wettelijke en kwaliteitsvoorschriften. Hieronder vindt u onze belangrijkste certificaten en kwaliteitsvoorschriften. Wilt u meer informatie over deze keurmerken ? Vraag het dan een van onze medewerkers.