Lever uw frituurvet en elektrische apparaten in op De Kraal

Vrienden van De Kraal stellen duurzame doelen!

De Vrienden van De Kraal ondersteunen extra activiteiten van de kinderboerderij De Kraal. Om geld in te zamelen hiervoor is er een WeCycle inleverpunt op de kinderboerderij. Je kunt hier terecht voor het inleveren van frituurvet en kleine elektrische apparaten. Om verdere duurzame aanpassingen te realiseren op de kinderboerderij De Kraal, willen wij jou inspireren om duurzaam te doen! Het is goed voor jou,  de kinderboerderij De Kraal en beter voor het milieu!

Door voldoende apparaten  en frituurvet in te zamelen, ontvangt de kinderboerderij via de Stichting Vrienden van De Kraal een bedrag. De apparaten worden opgehaald en gerecycled door Wecycle. Het ingezamelde frituurvet wordt opgehaald door J. Meertens & Zn. , zodat het vervolgens verwerkt kan worden tot onder andere biobrandstof.

Kijk eens thuis rond, is er bijvoorbeeld een: afstandsbediening, batterij- en accu- oplader,  digitale fotocamera, boormachine (incl. accu), krulset, USB stick, zaklamp, tostiapparaat,  koffieapparaat,  laptop, tablet, telefoon, printer, elektr(on)isch speelgoed, radio kapot?

Is uw frituurpan toe aan verversing van het vet? Neem het mee naar de kinderboerderij De Kraal! Leuker en makkelijker kunnen we het niet maken!