Feest op De Kraal op 23 augustus

Op de laatste zondag van de zomervakantie, 23 augustus, hebben de Vrienden van De Kraal samen met Stichting Abela de zomer gevierd op de kinderboerderij De Kraal.

Pizza bakken

Wat was het een feest! De zon ontbrak niet, en het plezier bij de kinderen ook niet. Er deden circa 100 kinderen van 4-12 jaar mee aan de activiteit.

Ze genoten zichtbaar van de verschillende activiteiten rondom de natuur. De stands “popcorn bakken boven vuur” en “pizza bakken”, “fossielen maken” en “spannende proeven doen” trokken zowel enthousiaste kinderen als ouders.

 

Helaas kon het zoeken van waterdieren niet doorgaan, omdat er blauwalg in het water zat. Dat houden de kinderen tegoed tot de herfstvakantie of het voorjaar.

Door de hoge opkomst, was het feest bij uitstek geschikt om met een collectebus rond te gaan. Onder de bezoekers hebben wij ruim 60 euro opgehaald. Ons dank aan de donateurs! Het was gezellig om jullie te ontmoeten. Onderweg hebben wij waardevolle gesprekken gevoerd, complimenten mogen ontvangen. Samen met Stichting Abela hebben wij inhoud kunnen geven aan deze dag. Kortom, weer een heerlijke dag met elkaar: op naar een volgend evenement. We hopen dat we veel nieuwe vrienden mogen verwelkomen, dan kunnen we vaker een evenement organiseren!

Popcorn maken!

Popcorn maken!

Onze voorzitter Corrine (r) in gesprek

Onze voorzitter Corrine (r) in gesprek met één van de bezoekers.